گالری تصاویر
پیوند های مهم
روادید تجاری

روادید تجاری:

حوه اخذ روادید تجاری (ویزا)

داشتن دعوتنامه از طرف شريک تجاري (حقيقي ويا حقوقي)  با رجوع به نشانی اینترنتیhttp://wvisa.mfa.gov.ir/load_company.php  و ثبت درخواست روادید تجاری

 

مدارک لازم جهت درخواست ويزاي تجاري

  • دعوتنامه شريک تجاري ويا کاري ايراني از طریق ثبت درخواست در نشانی اینترنتیhttp://wvisa.mfa.gov.ir/load_company.php
  • دو قطعه عکس بیومتریک جديد 4*3 تمام رخ، بدون کلاه، عينک تيره و پشت نويسي شده
  • اصل گذرنامه معتبر متقاضي که بايد حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد
  • ارائه رسيد پرداخت هزينه صدور رواديد بر اساس جدول هزينه هاي کنسولي

توجه

  • براي جلوگيري از اتلاف وقت از ارسال مدارک ناقص خودداري نمائيد، به اينگونه مدارک ترتيب اثر داده نخواهد شد.
  • مدت رسيدگي به درخواست صدور رواديد حداقل 10 روز کاري مي باشد
  • نمایندگی های جمهوري اسلامي ايران در خارج از کشور مي تواند درصورت لزوم از فرد متقاضي براي مصاحبه دعوت بعمل آورد
  • با توجه به شرايط خاص رواديد چند بار ورود، ارائه درخواست شريک تجاري و يا کاري ايراني و درخواست شرکت محلی ضروری بوده و درصورت لزوم پس از مذاکره با مديران شرکت مزبور اقدام لازم معمول مي گردد.
  • ارائه مدارک ضمانتي براي اعطاي رواديد ايجاد نمي کند، پاسخ به درخواست رواديد در مدت مقتضي اعلام خواهد شد.
  • درصورت رد درخواست رواديد، نمایندگی جمهوري اسلامي ايران موظف به اعلام دليل و یا دلائل رد درخواست نمي باشد.
اداره کل ارزیابی و نظارت
سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران