گالری تصاویر
پیوند های مهم
روادید عبور- ویزای ترانزیت

رواديد عبور (ترانزيت) جهت افرادي صادر مي گردد که قصد سفر به کشور سومي را از طريق کشور جمهوري اسلامي ايران دارند. اين افراد ظرف مدت کوتاهي (حداکثر 7 روز) بصورت ترانزيت از ايران عبور نمايند.

مدارک لازم:

  •       تکميل يک برگ فرم درخواست صدور رواديد
  •         رواديد معتبر کشور مقصد
  •        دو قطعه عکس بیومتریک جديد 4*3 تمام رخ، بدون کلاه، عينک تيره و پشت نويسي شده
  •     ارائه بليط معتبر مسافرت به کشور سوم
  •        اصل گذرنامه معتبر متقاضي که بايد حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد
  •        ارائه رسيد پرداخت هزينه صدور رواديد بر اساس جدول هزينه هاي کنسولي

توجه:

  • به مدارک ناقص ترتيب اثر داده نخواهد شد
  • مدت رسيدگي به درخواست رواديد حداقل 10 روز کاري مي باشد
  • نمایندگی جمهوری اسلامی ایران درصورت ضرورت مي تواند متقاضي را براي مصاحبه دعوت بعمل بياورد.
اداره کل ارزیابی و نظارت
سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران