گالری تصاویر
پیوند های مهم
روادید اتباع، مردان خارجی دارای همسر ایرانی

آقايان اتباع ساير کشورها که داراي همسر ايراني مي باشند، مي توانند پس از اخذ رواديد به جمهوري اسلامي ايران سفر نمايند، متقاضيان مي توانند با ارائه مدارک زير شخصاً و يا با ارسال مدارک جهت اخذ رواديد اقدام نمايند.

مدارک لازم:

  •        تکميل يک برگ فرم درخواست صدور رواديد
  •        درخواست کتبي همسر متقاضي رواديد
  •       دو قطعه عکس بیومتریک جديد 4*3 تمام رخ، بدون کلاه، عينک تيره و پشت نويسي شده
  •        ارائه فتوکپي گواهي ازدواج (پروانه زناشوئي ايراني)
  •       اصل گذرنامه معتبر متقاضي با حداقل شش ماه اعتبار
  •        ارائه رسيد پرداخت هزينه صدور رواديد جدول هزينه هاي کنسولي

توجه:

  • براي جلوگيري از اتلاف وقت از ارسال مدارک ناقص خودداري نمائيد، به اينگونه مدارک ترتيب اثر داده نخواهد شد.
  • مدت رسيدگي به درخواست صدور رواديد حداقل 10 روز کاري مي باشد.
  • نمایندگی در صورت لزوم مي تواند از متقاضي براي مصاحبه دعوت بعمل آورد.
اداره کل ارزیابی و نظارت
سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران